Mihályi Barbara – Ilovenoses

Mihályi Barbara 2015-ben a Magyar Képzőművészeti Egyetem Intermédia szakos hallgatója. A kiállítás anyaga egy válogatásból, az elmúlt 5 év blogra posztolt képeiből illeteve a még addig sosem publikált fotókból állt össze

https://www.facebook.com/ilovenoses
http://barbara-mihalyi.tumblr.com/

a kiállítás időpontja: 2015. január 22 – február 9
a kiállítás megnyitó időpontja: 2015. január 22. 19:00

megnyitotta: Orbán György

a kiállításhoz készített kiadványt itt tudod megnézni:
https://issuu.com/telepgaleria/docs/zine

Biztos voltatok már olyan helyzetben, hogy le szerettetek volna fotózni valamit, de nem volt nálatok fényképezőgép és az okostelefonotok is pont lemerült. Ez Mihályi Barbival nem történhet meg, mert mindig és minden helyzetben nála van a gépe. Ez az ő attribútuma.

“Valahogy soha nem gondoltam a fotóimra úgy, mint műalkotásokra. Egy idő után már egyáltalán nem volt megerőltető elkészíteni egy-egy képet, reflexszé vált, így nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a fotóimnak, csak raktam fel őket folyamatosan a blogomra és most már nem is tudnék leállni vele.” – Barbi fotóin keresztül a mindennapok homályában eltűnő részleteket teszi láthatóvá – elhagyott papírfecnik, hétköznapi arcélek és éjszakai fények titkos jelentések hordozóiként jelennek meg. Blogján naplószerűen, leplezetlen őszinteséggel mutatja be élete eseményeit is.

a kiállításról és a megnyitóról készült további képeket itt találod:
https://www.facebook.com/pg/TelepGaleria/photos/?tab=album&album_id=932306690113507